22 Eylül 2015 Salı

Pilates




Sıcak havalar, yaz tatili, ramazan derken sizde spora cok ara vermediniz mi ? Ben verdim!! Ama artık düzenli pilates günlerine dönme zamanı..
Boyun ağrısı şikayetiyle gittiğim bir doktor önerisi üzerine tanıştım pilatesle ve Burcu Yılmaz'la.. "Paket biter pilates biter" düşüncesiyle başladığım pilatese tam 3 yıldır düzenli devam ediyorum ve sağlığım el verdiği sürece devam etmeyi düsünüyorum.Benim pilateskraliçem'in enerjisi, samimiyeti, benim vücudumu benden cok düşünmesi vazgeçemememdeki en büyük nedenlerden birisi tabiki..
Diğer nedenleri ise ; kilo kaybını desteklemesi, stresi azaltması, duruşumu düzeltmesi, kaslarımı belirginleştirmesi, esnekliğimi artırması , konsantrasyon sağlamasi ve daha bir sürü sey.. 
Sporu sadece zayıflamak icin değil, bedenime ve ruhuma iyi geldiği icin yapıyorum. İstanbul'un en samimi, en enerjik, en güzel salonu BlueGym'de Burcu hocamla çalışmaktan cok keyif alıyorum ve  size de tavsiye ediyorum.. Neresi olursa olsun, nerede olursa olsun mutlaka spor yapın farkı gördüğünüzde  şükredecek ve bana teşekkür edeceksiniz..











BlueGym Pilates&Powerplate&Yoga
Burcu Yilmaz
Adres: Suadiye Mahallesi Aysecavus Caddesi Kitapci sokak Güzeliş Apartmani no:3-1 Suadiye