23 Temmuz 2015 Perşembe

Ben mutlu ayaklarım mutlu




Bundan iki yıl öncesine kadar terlik yada sandaletleri sadece deniz kenarında giymeyi tercih ederdim.Son iki yıldır ne değişti bilmiyorum ama yaz mevsiminin gelmesi ve tatilimin başlamasıyla birlikte benim vazgeçilmezlerim arasında oldular.Bütün bir kış giydiğimiz kapalı ayakkabılardan kurtulup en rahat terliklerle (ki bu benim için Birkenstock) yada son zamanlarda her mağazada fazlaca gördüğümüz sandaletlerle ayaklarıma özgürlük hakkı verdim.
Uçuşan elbisemi ve Birkenstock terliklerimi giymişsem birde elimde kahvem varsa, değmeyin keyfime..
Ben mutlu ayaklarım mutlu :)





Elbise - Perşembe Pazarı
Terlik - Birkenstock
Çanta - I am


13 Temmuz 2015 Pazartesi

Culottes Pantolon










2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarında sıkca karşımıza çıkan pantolon etekler bir diğer adıyla Culottes pantolonlar 2016 yılında da moda trendlerinden biri haline geleceğe benziyor ve 
tüm kadınlara hitap ediyor. İster topuklu ayakkabilarla isterseniz de spor ayakkabılarla kombinleyebileceğiniz bu pantolonlarla spor, şık, casual bir çok stili oluşturabilirsiniz.Ben tercihimi jean olanlardan yaptım. Her şeyle kombinleyebileceğim ve sonbahar aylarında da kullanabileceğim bir seçim olmasını istedim. Her yerde indirimin olduğu bu günlerde sizler de Culottes pantolonlardan kumaş yada jean modelleri alıp sonbahar kış aylarına yatırım yapabilirsiniz.







Pantolon - Vaye Butik (Erenköy)
Ayakkabı - Betsey Johnson
Çanta - I am
Üst - Little Big
Gözlük - H&M
Kemer - Kendim Yaptım